Overload Certification Program Opleidingsdata 2018

Met behulp van deze on-line agenda ben je continue op de hoogte van alle opleidingen, trainingen en andere evenementen van de Overload Worldwide™.

Elke module van het Entire Certification Program is eigenlijk al een volwaardige opleiding op zich, maar de 7 modules tezamen vormen DE toonaangevende opleiding tot allround trainer.

De T.O.P. Trainer Level A en T.O.P. Trainer Level B, de Personal Hormonal Profiling™ module en de drie Mylogenics™ modules (Activation, Release en Rehab) zijn in elke willekeurige volgorde te volgen, behalve dat de T.O.P. Trainer Level A module eerst succesvol dient te worden afgerond alvorens met de T.O.P. Trainer Level B kan worden gestart. De TOP Trainer C module is altijd de slotmodule van het Entire Program; om die module te kunnen volgen dien je alle overige 6 modules succesvol te hebben afgerond.

Naast deze 7 modules, die tezamen het Entire Program vormen, verzorgt Overload ook jaarlijks de Kettlebell Instructor opleiding, de Power Sled Training en diverse specialties.

Inschrijven kan uitsluitend online via onze webshop. De meeste modules van het Entire T.O.P. Certification Program zijn vaak ruim voor aanvang al uitverkocht. Dat wil zeggen dat er geregeld een wachttijd van ongeveer 8 maanden is eer dat men kan starten. Schrijf je dus op tijd in om teleurstelling te voorkomen!

Alle opleidingen en modules van Overload Worldwide vinden momenteel nog plaats op onderstaande lokatie.

Sport & Recreatiecentrum Rottemeren
Kooilaan 1a
2665 KR Bleiswijk
(Routebeschrijving)

LET OP!! 

Per augustus 2018 gaat Overload Worldwide verhuizen. Vanaf dat moment zullen de opleidingen niet meer in Bleiswijk gegeven worden maar op de nieuwe opleidingslokatie te Amstelveen. 

Volledige adres is:  

Health City – Escapade 1, 1183 NM te Amstelveen

T.O.P. Trainer Level A

 

T.O.P. Trainer Level A is als losse op zichzelf staande module te boeken maar is eveneens 1 van de 7 modules van het Entire Certification Program™. Het is echter niet zo dat het Entire Certification Program™ met deze TOP A module gestart moet worden. 

 

Ronde 1 – 2018
Dag 1 Maandag 8 januari
Dag 2 Dinsdag 9 januari
Dag 3 Maandag 5 februari
Dag 4 Dinsdag 6 februari

 

Ronde 2 – 2018
Dag 1 Maandag 4 juni
Dag 2 Dinsdag 5 juni
Dag 3 Maandag 2 juli
Dag 4 Dinsdag 3 juli

 

Ronde 3 – 2018
Dag 1 Maandag 17 september
Dag 2 Dinsdag 18 september
Dag 3 Maandag 15 oktober
Dag 4 Dinsdag 16 oktober

 

 

T.O.P. Trainer Level B

 

T.O.P. Trainer Level B is 1 van de 7 modules van het Entire Certification™ Program en is alleen te volgen nadat de T.O.P. Trainer Level A module succesvol is afgerond.

 

Ronde 1 – 2018
Dag 1 Maandag 5 maart
Dag 2 Dinsdag 6 maart
Dag 3 Maandag 9 april
Dag 4 Dinsdag 10 april

 

Ronde 2 – 2018
Dag 1 Maandag 3 september
Dag 2 Dinsdag 4 september
Dag 3 Maandag 1 oktober
Dag 4 Dinsdag 2 oktober

 

 

 

T.O.P. Trainer Level C

 

T.O.P. Trainer Level C is de ‘slot module’ van het Entire Certification Program en is dus alleen te volgen nadat de T.O.P. Trainer Level A en B modules, en de Mylogenics™ Activation, Release en Rehab modules en de Personal Hormonal Profiling™ module succesvol zijn afgerond.

 

Ronde 1 – 2018
Dag 1 Maandag 19 november
Dag 2 Dinsdag 20 november
Dag 3 Maandag 17 december
Dag 4 Dinsdag 18 december

 

 

 

Mylogenics Rehab

 

De Mylogenics™ Rehab module maakt deel uit van de Total Package en vormt tezamen met de Mylogenics™ Activation en Release modules de totale opleiding tot Mylogenics Practitioner. Echter, deze module kan ook als losse op zichzelf staande module geboekt worden of als onderdeel van het Entire Certification Program wanneer men als all-round Personal Trainer annex Mylogenics Practitioner aan de slag wil. 

 

Ronde 1 – 2018
Dag 1 Maandag 19 maart
Dag 2 Maandag 16 april
Dag 3 Maandag 7 mei

 

Ronde 2 – 2018
Dag 1 Dinsdag 25 september
Dag 2 Maandag 29 oktober
Dag 3 Maandag 26 november

 

 

 

Mylogenics Release

 

De Mylogenics™ Release module maakt deel uit van de Total Package en vormt tezamen met de Mylogenics™ Activation en Rehab modules de totale opleiding tot Mylogenics Practitioner. Echter, deze module kan ook als losse op zichzelf staande module geboekt worden of als onderdeel van het Entire Certification Program wanneer men als all-round Personal Trainer annex Mylogenics Practitioner aan de slag wil. 

 

Ronde 1 – 2018
Dag 1 Dinsdag 16 januari
Dag 2 Dinsdag 13 februari
Dag 3 Dinsdag 13 maart

 

Ronde 2 – 2018
Dag 1 Dinsdag 15 mei
Dag 2 Dinsdag 12 juni
Dag 3 Dinsdag 10 juli

 

Ronde 3 – 2018
Dag 1 Dinsdag 11 september
Dag 2 Dinsdag 9 oktobber
Dag 3 Dinsdag 13 november

 

 

Mylogenics Activation

 

De Mylogenics™ Activation module maakt deel uit van de Total Package en vormt tezamen met de Mylogenics™ Release en Rehab modules de totale opleiding tot Mylogenics Practitioner. Echter, deze module kan ook als losse op zichzelf staande module geboekt worden of als onderdeel van het Entire Certification Program wanneer men als all-round Personal Trainer annex Mylogenics Practitioner aan de slag wil. 

 

Ronde 1 – 2018
Dag 1 Maandag 15 januari
Dag 2 Maandag 12 februari
Dag 3 Maandag 12 maart

 

Ronde 2 – 2018
Dag 1 Maandag 14 mei
Dag 2 Maandag 11 juni
Dag 3 Maandag 9 juli

 

Ronde 3 – 2018
Dag 1 Maandag 10 september
Dag 2 Maandag 8 oktobber
Dag 3 Maandag 12 november

 

 

Mylogenics Advanced

 

De Mylogenics™ Advanced module is een ‘upgrade’ module op de Total Package. Deze module is alleen te volgen nadat men alle overige Mylogenics™ modules, te weten de Mylogenics™Activation, Release en Rehab, reeds succesvol heeft afgerond. Deze module maakt geen deel uit van het Entire Certification Program. Alleen Mylogenics™ Advanced gecertificeerde Practitioners worden op de website van Overload Worldwide vermeld en zullen verwijzingen ontvangen.

 

Ronde 1 – 2018
Dag 1 Dinsdag 20 februari
Dag 2 Dinsdag 20 maart
Dag 3 Dinsdag 17 april

 

 

 

Personal Hormonal Profiling

 

Personal Hormonal Profiling™ is als losse op zichzelf staande module te boeken maar is eveneens 1 van de 7 modules van het Entire Certification Program™. Na certificering krijg je kosteloos toegang tot het revolutionaire online PHP software programma. Voor deze opleiding is een Harpenden Caliper (huidplooimeter) vereist. Deze is evt. via Overload Worldwide mee te bestellen (280,- euro)

 

Ronde 1 – 2018
Dag 1 Maandag 29 januari
Dag 2 Dinsdag 30 januari
Dag 3 Maandag 19 februari

 

Ronde 2 – 2018
Dag 1 Maandag 27 augustus
Dag 2 Dinsdag 28 augustus
Dag 3 Maandag 24 september

 

 

 

Power Training Instructor

 

De Power (Sled) Training Instructor module is een losse op zichzelf staande module waarin onderdelen van de diverse andere modules aan bod komen. De Power Training module  maakt geen deel uit van het Entire Certification Program, maar ben je nieuwsgierig naar de visie en aanpak van Overload Worldwide? Heb je interesse in de opleidingen maar zou je eerst graag een kijkje in de keuken nemen? Dan is deze module iets voor jou! 

 

Ronde 1 – 2018
Dag 1 Dinsdag 8 mei
Dag 2 Woensdag 9 mei

 

 

 

Master Kettlebell Instructor

 

De Master Kettlebell Instructor module is een losse op zichzelf staande module voor diegene die reeds ervaring heeft met de Kettlebell training. Heb je dat nog niet? Geen probleem, volg dan eerst de maandelijkse Kettlebell workshops om voldoende voorkennis op te doen. De Master Kettlebell Instructor module maakt geen deel uit van het Entire Certification Program, maar biedt naast de Kettlebell training heel veel interessante extra’s voor iedere Personal Trainer.  

 

Ronde 1 – 2018
Dag 1 Vrijdag 25 mei
Dag 2 Zaterdag 26 mei

 

Zou je graag meer informatie of een persoonlijk opleidingsadvies ontvangen? Neem dan contact op met Nathalie de Vos via info@overloadworldwide.nl of 06-55303482.