OVERLOAD EVENTS

OPLEIDINGEN, WORKSHOPS & EVENTS VOOR PERSONAL TRAINERS

Live Event: The Experience

Vrijdag 13 september | 12:00 – 17:00
Locatie HealthCity Premium Amstelveen

Ben jij beginnend Personal Trainer of reeds een professional in de sportbranche? Ben jij klaar voor het volgende level?

Meld je dan nu aan voor één van de 30 tickets voor ‘The Experience’ op 13 september a.s. Tijdens ‘The Experience’ ga je actief aan de slag met diverse professionals uit de sportbranche om te ontdekken hoe ook jij een grotere impact kunt uitoefenen op je startende onderneming én hoe je je kwaliteiten als Personal Trainer naar een hoger level tilt.

En hoe ga jij om met blessures bij jouw klanten? Naar een specialist verwijzen is niet altijd meer nodig wanneer je kennis maakt met Mylogenics. Overload Worldwide eigenaar Coen Luiken laat je ervaren hoe jij als Personal Trainer meer resultaat kunt boeken bij je klanten en disfuncties kunt verbeteren of zelfs verhelpen met behulp van de technieken van Mylogenics. Ook hij gaat praktisch met je aan de slag en laat je op dusdanig efficiënte wijze kennis maken met deze technieken dat je vervolgens met minimale effort direct resultaat zult boeken.

En dan Inner Stance….. een snelgroeiend concept dat reeds voor de nodige opschudding heeft gezorgd in de PT branche. Zij onderscheiden zich met een formule waarbij ‘uurtje factuurtje’ verleden tijd is en er steeds weer krachtige resultaten gerealiseerd worden bij hun klanten. Inner Stance heeft een gat in de markt gevonden; zij zorgen voor het invullen van de onbewuste behoefte van de klant! Hoe gaan zij te werk en wat kun jij hiervan leren, zodat ook jij jezelf en jouw startende bedrijf goed in de markt kunt zetten? Mede-oprichter Albert Elsenaar zal in een praktische workshop laten zien wat er nodig is voor een succesvol PT bedrijf waarbij resultaat centraal staat.

Last but not least zal Five Diamonds atleet en Europees Kampioen gewichtheffen Lotte van den Berg je meer leren over de technieken van het gewichtheffen. Leer van DE expert hoe je deze technieken op effectieve wijze kunt toepassen in de trainingen met jouw klanten.

Bestel je tickets vandaag nog (!) en betaal slechts €59 ipv €89. (Deze actie is tijdelijk geldig. vol = vol)

Doelgroep: 

Personal trainers

Aanmelden:
Aanmelden kan via onderstaande button.

Webinar serie | Albert Elsenaar

Spreker tijdens deze serie webinars is Albert Elsenaar, mede-oprichter van de franchise formule Inner Stance.

In 5 jaar tijd is Inner Stance uitgegroeid tot een succesvol sport en coach concept, gericht op het creëren van een krachtig, fit en effectief leven. Met 13 vestigingen in Nederland en Belgie (+ more to come!) zijn zij bezig een compleet nieuwe betekenis te geven aan personal training.

Om dit nog extra kracht bij te zetten zijn Overload Worldwide en Inner Stance onlangs een partnership aangegaan om al hun trainers extra op te leiden volgens de Overload methodieken.

Webinar: Hoe onderscheid ik mij als PT’er.
Woensdag 12 september | 12:00 – 13:00

Webinar: Hoe bouw je een merk op?
Woensdag 18 september | 12:00 – 13:00

Webinar: Hoe waardevol ben jij voor je klanten? Prijs/kwaliteit.
Woensdag 16 oktober | 12:00 – 13:00

Webinar: Hoe creëer je klantloyaliteit?
Woensdag 20 november | 12:00 – 13:00

Webinar: Hoe creëer je een waardevol netwerk en waarom is dit nodig?
Woensdag 11 december | 12:00 – 13:00

Doelgroep:
Personal trainers die voor zichzelf willen beginnen of de trainers die net gestart zijn.

Aanmelden:
Aanmelden kan via onderstaande button.

FIT, FASHION & LUXURY KOMEN SAMEN

MET DE FASHIONABLE SPORTSWEAR EN MOOIE ACCESSOIRES VAN OVERLOAD