KORTINGS PACKAGES

OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Ben je er toch al 100% zeker van dat je de gehele opleiding (7 modules) wilt gaan volgen!? Kies dan voor het ‘ENTIRE PROGRAM’ en profiteer van de SCHERPSTE prijs! Boek en betaal het gehele pakket in één keer en betaal geen 5965 euro maar 4925 euro.

Met deze royale korting van maar liefst 1040 euro is het boeken van het Entire Program veruit de voordeligste manier.

Betaal je toch liever in delen? Geen probleem want alle modules zijn ook los te boeken. En boek je die modules minimaal 3 maanden voor aanvang, dan ontvang je op elke losse module alsnog een aantrekkelijke ‘vroegboekkorting’. Op basis van deze ‘vroegboekkorting’ betaal je voor alle 7 modules tezamen geen 5965 euro maar 5315 euro

Profiteer je toch graag van een extra korting, dan biedt Overload voor de 3 Mylogenics modules tezamen ook nog een apart kortingspakket, de Mylogenics Total PackageBoek je de 3 Mylogenics modules in 1 pakket dan bespaar je nog een extra 110 euro bovenop de vroegboekprijs en betaal je voor deze 3 modules geen 2085 euro maar 1975 euro.

Ook wanneer je helaas te laat bent voor de vroegboekkorting kun je met het boeken van de Mylogenics Total Package toch nog van een grote korting profiteren. Met een besparing van 410,00 euro betaal je geen 2385,00 euro maar 1975,00 euro.

Kortom, bepaal zelf welke boekingsmethode het beste bij jou past maar wacht niet te lang met boeken want ervaring leert dat modules vaak al maanden voor aanvang vol zitten.

“The educational program to do is not the one that thinks for you, but the one which makes you think.”

OVERLOAD WORLDWIDE

"Listen to your client, they will always tell you what is wrong Look to your client, they will always show you what is wrong."

DR. LEAF

 

Ervaar zelf hoe ook jij met de innovatieve technieken, de bredere visie, meer kennis en de unieke Overload filosofie binnen ’no time’ ongeëvenaarde resultaten kunt boeken.