Entire T.O.P. Certification Program

Package Deals

Het Entire T.O.P. Certification Program omvat alle 7 modules van de Overload opleiding.
Te weten de:

  • Mylogenics™ Activation 
  • Mylogenics™ Rehab 
  • Mylogenics™ Release 
  • Personal Hormonal Profiling 
  • T.O.P. Trainer Level A 
  • T.O.P. Trainer Level B 
  • T.O.P. Trainer Level C 

In totaal maar liefst 24 volledige opleidingsdagen die verspreid over een jaar tot 1,5 jaar worden doorlopen. Deelname is afhankelijk van de beschikbaarheid in elke module. Voor de inhoudelijke informatie van iedere module kun je kijken bij alle losse modules.

De modules van het Entire Program kunnen in elke gewenste volgorde worden gevolgd, behalve dat de TOP B module pas gevolgd kan worden na certificering voor TOP A en dat de TOP C module altijd de slot-module is van het gehele traject. 

Maximale korting

Boek de TOP A, B & C module, de Mylogenics™ Activation, Rehab & Release module en de Personal Hormonal Profiling tegelijkertijd en bespaar 980,- euro! 

Bovendien ontvang je geheel gratis een 3 rittenkaart t.w.v. € 120,- voor het bijwonen van alle 3 de Kettlebell Workshops. (www.kettlebell.nl)

De Master Kettlebell Instructor opleiding, de Mylogenics™ Advanced module en de Power Sled Training zijn niet inbegrepen in het Entire T.O.P. Certifcation Program.

LET OP: Na het boeken van het Entire Program kun je de gewenste planning van alle modules doorgeven door te mailen naar info@overloadworldwide.com

De opleidingsdagen starten om 9.30 uur en duren tot ongeveer 17.00 uur. Van 12.30 - 13.30 uur is er altijd een lunchpauze en gedurende de dag is er nog 2x een koffie-break.

Gedurende de opleidingsdagen worden theorie en praktijk voortdurend afgewisseld.

Het is mogelijk om op lokatie te lunchen maar het meenemen van eigen consumpties is uiteraard ook toegestaan.

 

Na inschrijving kun je je voorbereiden met behulp van de diverse Pre-Study manuals (zie www.overloadworldwide.nl/downloads) 

Bij aanvang van dag 1 van elke module ontvang je de betreffende studiemanual. Deze kunnen niet op voorhand worden toegestuurd!

Elke module wordt afgesloten met een examen. Deze examens vinden altijd plaats aan het einde van de laatste dag van de module. Echter, ook die examendagen beginnen dus nog als gewone opleidingsdagen!

De examens worden direct na afloop nagekeken en alle geslaagden ontvangen dan ook direct na het examen het betreffende certificaat. 

Wanneer het examen niet is behaald kan er altijd binnen 3 maanden 2x kosteloos herexamen worden gedaan tijdens één van onze opleidingsdagen. Deze herexamendag kun je zelf inplannen en per mail aan ons doorgeven. Echter, van de 3 maanden termijn kan niet worden afgeweken!

Upfront decisions worden beloond!

Boek nu de TOP A, TOP B & TOP C module, de Mylogenics™ Activation, Rehab & Release module en de Personal Hormonal Profiling module tegelijkertijd en bespaar 980,- euro! 

Wanneer je nu al hebt besloten dat je je echt wilt gaan onderscheiden in de wereld van fysieke training, voeding en revalidatie, en dus alle modules wilt doorlopen, boek dan het Entire Program en betaal geen 5905,- euro  maar 4925,- euro. 

 

Lesgeld

€ 4.925,00

Niveau

HBO denknivo

Voorwaarden

De prijs is inclusief alle manuals, de examens en herexamens. Alleen de Harpenden Caliper tbv de PHP module dient apart te worden aangeschaft. (zie shop)

Een vooropleiding is niet vereist.

Om deel te kunnen nemen aan het examen is 100% aanwezigheid vereist.

Deze opleiding is vrijgesteld van BTW.

Afronding

Module certificaat na certificering voor het (multiple choice) theorie examen en het praktijk examen.

Tijdsduur

24 volledige lesdagen (9.30 - 17.00 uur) verspreid over een periode van 1 - 1,5 jaar.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe