ALLROUND PERSONAL TRAINER OPLEIDING

Personal Training is meer dan 1:1 met iemand trainen. Als Personal Trainer wil je een volledig gepersonaliseerde training kunnen aanbieden.

Naast brede technische kennis van fysieke training is ook een gedegen kennis van voeding, suppletie, hormonen, revalidatie en blessurebehandeling vereist. Wil jij je ècht kunnen onderscheiden in deze wereld? Dan is het ‘Entire Program’, bestaande uit 7 losse modules, precies wat jij zoekt. Je bepaalt je eigen planning en doorloopt alles wat essentieel is voor een allround Personal Trainer; dit alles tezamen in één opleiding maakt het Entire Program van Overload de meest allround opleiding in zijn soort.

Voor diepgaande en brede kennis mbt fysieke training doorloop je de TOP A en B modules en de Personal Hormonal Profiling module omvat alles mbt voeding, supplementen en hormonen.

En dan het paradepaardje van Overload,… Mylogenics™. Of je nu al fysiotherapeut bent of nog geen enkele vooropleiding op dit gebied hebt genoten, na de 3 ”Mylogenics” modules Activation, Release en Rehab boek je opzienbarende resultaten op gebied van revalidatie, blessurebehandeling en preventie. En voor de echte ‘die hards’ die zich graag in de nog meer innovatieve technieken willen bekwamen biedt Overload een 4e module. De ‘Advanced module’.

De opleiding wordt afgesloten met de TOP C module waarin buiten de nieuwe HIGH Level materie ook alle skills uit de voorgaande modules samenkomen. De ultieme test en meest unieke kwalificatie voor een allround personal trainer.

Wil je alles wat meer verspreiden? Geen probleem! Het is ook mogelijk om je eigen opleidingspakket samen te stellen en module voor module te boeken. Ook met een aantal losse modules kun je al direct een groot verschil maken in je dagelijkse werkzaamheden en bij boeking tot 3 maanden voor aanvang profiteer je automatisch van een aantrekkelijke korting.

  • Europees erkende TOP-trainingsmodule
  • CRKBO erkend waardoor de opleidingen BTW vrij worden aangeboden
  • Geen examengeld en tevens 2 GRATIS herexamens per module
  • Geen boekengeld en (m.u.v. de Harpenden tang) alle lesmaterialen inbegrepen.
  • Alle modules omvatten zowel theorie als praktijk dus zijn direct toepasbaar!
  • Als totale opleiding of per losse module te boeken via online boekingssysteem
  • Voor geen van de modules is een vooropleiding vereist.

Kortom, dit unieke- en innovatieve opleidingstraject biedt alles wat je nodig hebt om iedere klant, van elk niveau, onder alle omstandigheden, op de meeste efficiënte manier, naar zijn of haar doel te brengen.

“The educational program to do is not the one that thinks for you, but the one which makes you think.”

OVERLOAD WORLDWIDE

 

Ervaar zelf hoe ook jij met de innovatieve technieken, de bredere visie, meer kennis en de unieke Overload filosofie binnen ’no time’ ongeëvenaarde resultaten kunt boeken.