1) Hoe heb je het Obese traject en de samenwerking met jouw kandidaat ervaren?

Het was een leerzaam traject en zou mijn deelnemer willen omschrijven als ‘een hele toffe gozer’. Ik heb het hele Obese traject als een leuke periode ervaren, vooral door de manier waarop Ludo zich opstelde en de wil toonde om te veranderen! Het is echt supergaaf om te zien met hoeveel zelfvertrouwen hij nu rondloopt en hoeveel beter hij zich voelt.

 

2) Wat heeft je het meest verrast of heeft de meeste indruk op je gemaakt gedurende het traject?

De discipline van Ludo om zich gedurende het gehele traject strak aan zijn voedingsplan te houden heeft mij echt enorm verrast! Evenals het feit dat Ludo gedurende het gehele traject geen enkele training gemist heeft! Dit geeft aan dat Ludo niet alleen ‘in z’n hoofd graag wilde veranderen’ maar ook bereid was om te doen wat nodig was om het ook werkelijk voor elkaar te krijgen. Grote klasse!

 

3) Wat zijn de grootste veranderingen die je hebt doorgevoerd in je aanpak en trainingen bij deze kandidaat? (t.o.v. wat je normaal met je andere klanten doet)

Wat betreft de trainingen heb ik niet veel anders gedaan dan wat ik bij andere klanten zou doen. Hooguit het 10 daagse detox programma zou ik niet direct bij iedereen doen, maar de rest zou op iedereen toepasbaar kunnen zijn. Op het gebied van voeding heb ik nagenoeg alle dagen kunnen overzien wat Ludo deed. Dit was heel erg belangrijk om op tijd te kunnen ingrijpen als dat nodig was!

 

4) Welke rol hebben de opleidingen van Overload gespeeld tijdens het traject?

Overload is voor mij de leidraad geweest in dit traject. De kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleidingen heeft ervoor gezorgd dat ik Ludo op de juiste manier kon prikkelen en daar waar nodig met behulp van mijn Rehab-kennis steeds kon blijven trainen! Ook de kennis over voeding die ik daar heb opgedaan kwam heel goed van pas in dit traject. Ook het feit dat ik tijdens het traject altijd nog een extra backup had om dingen te overleggen was top.

 

5) Wat heb je zelf geleerd door het gehele Obese traject?

Hoe om te gaan met het mentale aspect en de fysieke barrières doorbreken….. Er is heel veel meer mogelijk dan je denkt als je jezelf er maar toe zet! Dat heeft Ludo wel bewezen!!

 

6) Hoe zie je de verdere voortgang met jouw kandidaat nu de uitzendingen afgelopen zijn?

We hebben samen enkele nieuwe doelen gesteld waar wij nu aan gaan werken. Met name verder bouwen aan goede en vaste rituelen die ervoor zorgen dat Ludo voort kan zetten wat er nu al is bereikt

Angelo Cijntje
Cijntje Personal Training
Transportweg 38
9645 KX Veendam

Tel: 06 20396031
angelo@cijntjepersonalfit.nl

https://cijntjepersonalfit.nl