VEEL GESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er toch niet bij of heb je interesse in een persoonlijk opleidingsadvies? 
Neem dan contact met ons op via onderstaande link.

Wat zijn de toelatingseisen voor de opleidingen van Overload Worldwide?

Voor deelname aan de opleidingen gelden geen specifieke toelatingseisen. Enige affiniteit met sport, voeding en gezondheid en vooral een grote dosis passie zijn de belangrijkste ingrediënten om de modules succesvol te kunnen doorlopen.

Veel modules zitten al vol en zijn in de shop dus niet meer boekbaar. Kan ik wanneer ik het Entire Program boek nog wel deelnemen in alle eerst komende modules?

Nee, helaas niet. Het Entire Program is slechts een wijze van boeken waarbij van de grootste korting wordt geprofiteerd, maar voor het Entire Program worden dus geen aparte modules verzorgd. Kijk in onze ‘shop’ voor de beschikbaarheid in de diverse modules.

Wanneer start het Entire Program?

Het Entire Program heeft geen vaste start datum; het is slechts een wijze van boeken waarbij je van de grootste korting profiteert. Na het boeken van het pakket (7 modules) wordt in overleg met de deelnemer een planning gemaakt. Daarbij wordt gekeken welke data zouden schikken voor de deelnemer en wanneer welke modules nog beschikbaar zijn. Zowel de startdatum als het verloop van het traject zijn dus afhankelijk van de uiteindelijke planning en de beschikbaarheid.

Hoeveel studietijd vergen de opleidingen per week?

Het is té afhankelijk van de voorkennis en ‘studeer capaciteit’ van de deelnemer om een concrete studietijd aan te geven. Echter, bij het maken van de jaaragenda van de opleidingen is nadrukkelijk rekening gehouden met voldoende tussenliggende studietijd. Hierdoor is het ook haalbaar om de opleidingen te volgen naast een gezin, een baan, eigen onderneming, een andere studie óf wanneer men kampt met leerbeperkingen ten gevolge van bijv. ADHD of Dyslectie. 

Moeten de modules in een bepaalde volgorde gevolgd worden?

Alleen de TOP A module dient reeds succesvol te zijn afgerond alvorens met TOP B kan worden gestart en de TOP C module is altijd de ‘slotmodule’ van het Entire Program. Verder kunnen alle modules kriskras door elkaar worden gevolgd.

Worden de studiematerialen automatisch toegestuurd nadat ik me heb ingeschreven?

Er worden geen studiematerialen toegestuurd. Bij iedere module behoort een specifieke manual die op dag 1 van de module wordt uitgereikt. (Bij PHP geldt dit ook voor de Harpenden Tang)

Kan ik de manual al eerder toegestuurd krijgen?

De studiemanuals worden niet vooraf uitgegeven; deze worden op de eerste dag van de module uitgereikt. Echter, op onze ‘downloads pagina’ zijn wel pre-study manuals te vinden.

Moet je voor de TOP A eerst gecertificeerd zijn voordat je je voor TOP B mag inschrijven?

Nee hoor, alvast inschrijven is altijd mogelijk. Ook wanneer de TOP A nog niet hebt afgerond. Echter, om te kunnen starten met de TOP B module is het wèl noodzakelijk dat de TOP A succesvol is afgerond.

Kun je vrijstellingen krijgen als je al een vooropleiding in deze branche hebt afgerond?

Het is ongeacht de reeds doorlopen vooropleidingen niet mogelijk vrijgesteld te worden van bepaalde modules of enkele studiedagen.

Zit er een vaste volgorde in de Mylogenics modules?

Nee, deze 3 modules kunnen in iedere gewenste volgorde worden gevold. Het is ook prima mogelijk om enkele modules tegelijkertijd of met overlap te volgen. Ervaring leert zelfs, dat deelnemers de materie makkelijker oppakken wanneer ze de Release en Activation module tegelijk volgen.

Is het mogelijk om een losse module of het Entire Program in termijnen te betalen?

Deel- of termijnbetalingen zijn niet mogelijk. Er zijn geen andere boekings- of betaalmogelijkheden dan aangegeven in de shop. Het is wel mogelijk om steeds per losse module te boeken.

Kan ik eerst 1 module ‘proberen’ en daarna evt. nog omzetten naar de Package deal of het Entire Program ivm de korting?

De grote korting die men ontvangt bij het boeken van het Entire Program is juist gebaseerd op de ‘up-front decision’ om de volledige opleiding in één keer te boeken. Het is dan ook niet mogelijk om eerst een module ’te proberen’ en daarna boekingen te wijzigen om alsnog van dezelfde korting te kunnen profiteren. Om eerst kennis te maken met de aanpak en visie van Overload adviseren wij om eerst de combi module ”Power Sled trainer” te volgen. Deze omvat iets uit TOP A en uit TOP B en uit Rehab,……

Kan ik op factuur betalen, of een factuur ontvangen voor mijn werkgever omdat die voor mij betaalt, ipv in de shop te boeken?

Aangezien de gehele deelnemers administratie gekoppeld is aan de shop is dat niet mogelijk. Het op naam zetten van een plek, het registreren op de deelnemerslijst en het wegboeken van een plek uit het voorraadbeheer, is een volledig geautomatiseerde procedure nadat er in de shop is geboekt. Buiten de shop om boeken is dus niet mogelijk.

Kan ik alvast een plek reserveren en later betalen?

Reserveren is helaas niet mogelijk. Pas na boeking en betaling in de shop staat er officieel een plek op je naam.

Wat gebeurt er als ik onverwachts een dag niet kan; kan ik die dag dan inhalen?

Helaas is inhalen op een andere datum niet mogelijk aangezien de modules maar 2x per jaar worden gegeven en de modules altijd allemaal ruim voor aanvang al vol zitten. Het is dus van groot belang de opleidingsdata goed te noteren en absoluut vrij te houden.  (Zie de Algemene Voorwaarden voor meer info over dit onderwerp.) 

Waarom staat er op mijn factuur voor de opleidingen geen BTW?

Overload Worldwide is een officieel geregistreerd opleidingsinstituut voor korte beroepsopleidingen (CRKBO). Om die reden mogen wij de opleidingen BTW vrij aanbieden.

Kun je de modules wel volgen als je een blessure hebt?

Zeker. Iedereen kan te allen tijde deelnemen. Ook in de praktijk kun je immers te maken krijgen met geblesseerde klanten. Dat het juist dàn van groot belang is om te weten hoe daar mee om te gaan is precies waar het bij Overload over gaat. Ook met jouw blessure zal rekening worden gehouden.

Zijn de Kettlebell workshops verplicht voorafgaand aan de Master Kettlebell opleiding?

De workshops zijn niet verplicht maar zijn zeker een grote meerwaarde. Temeer daar de workshops veel meer omvatten dan alleen maar het aanleren van de Kettlebell oefeningen.

"We are doing today what others will be doing tomorrow."

OVERLOAD WORLDWIDE

 

Ervaar zelf hoe ook jij met de innovatieve technieken, de bredere visie, meer kennis en de unieke Overload filosofie binnen ’no time’ ongeëvenaarde resultaten kunt boeken.

“Overload Worldwide is committed to providing you with the best that physical training science has to offer, so you can achieve your desired goals in the fastest way possible.”

OVERLOAD WORLDWIDE
BOEK NU